Du visar för närvarande Nyhet! Nu gör vi hembesök – digitalt

Nyhet! Nu gör vi hembesök – digitalt

Tidigare har vi bara kunnat erbjuda platsbesök till företag och föreningar. Men, under rådande omständigheter, har vi hittat nya sätt att erbjuda vår rådgivning vilket öppnat nya möjligheter.

Digitala möten har blivit vardag för de flesta under 2020, och det lär fortsätta även under 2021. Därför kan du givetvis även få energi- och klimatgivning digitalt. I vår bokningskalender kan du boka in ett Zoom-möte på en tid som passar dig.

Givetvis kan du fortfarande ringa eller maila oss direkt med din fråga. Vi finns på plats under kontorstid och har öppet fram till 18:30 på torsdagar.

Digital rådgivning

Energi- och klimatrådgivning i digitalt format erbjuder många fördelar.

Exempelvis fungerar det extra bra i dessa situationer:

  • Ni är flera som vill vara med på rådgivningen. Antingen kan ni sitta tillsammans framför en dator/mobil eller så kan ni koppla upp er från olika platser.

  • Du vill visa oss ritningar, offerter eller andra dokument och bilder. I Zoom kan du dela din skärm, vilket gör att vi enkelt kan hjälpa dig jämföra offerter eller se över en värmepumps placering i planlösningen. (Vill du inte ha ett digitalt möte så kan du även maila oss dokumenten och få rådgivning via e-post).

  • Du vill visa oss någonting i ditt hem. Ibland är det svår att förklara och mycket lättare att visa. Delta i Zoom-mötet via din mobil och ta med oss på en tur i ditt hem för att diskutera uppvärmnings- och ventilationslösningar eller isoleringsåtgärder. Eller låt oss hänga med ut i trädgården för att se vilka förutsättningar ditt tak har för solceller.

Boka in ett digitalt möte, skicka ett mail eller ring oss direkt.

 

Digitalt – för företag, föreningar och organisationer

Vi erbjuder givetvis även digitala möten för företag, föreningar och organisationer så att ni kan få energi- och klimatrådgivning på ett sätt som passar era förutsättningar.

Digital rådgivning skapar även möjligheten för oss att enkelt delta i era möten och sammankomster.

Ska er bostadsrättsförening diskutera solceller eller laddstolpar på nästa stämma? Då kan vi hjälpa er att informera och svara på frågor, både kostnadsfritt och opartiskt. Skicka en förfrågan på mail till energicentrum@jonkoping.se så bokar vi in det direkt!