Bokning och kontaktuppgifter

Hos oss får du alltid kostnadsfri och opartiskt rådgivning inom energi- och klimatfrågor på dina villkor.
Varmt välkommen att höra av dig med din fråga!

Kontakta oss:

  • Ring oss. Under kontorstid kan du ringa oss för rådgivning. Vi svarar direkt om vi har möjlighet.
  • Maila. Skicka din fråga till energicentrum@jonkoping.se så svarar vi så fort vi kan.
  • Boka en tid för rådgivning. Vi erbjuder både digital rådgivning via Zoom samt fysisk rådgivning på plats hos oss på Kasernen. Du kan också välja att bli uppringd.


Kontaktuppgifter

Telefon
036-10 29 60


Boka rådgivning

Laddar…

Emma

Emma

Rådgivare

Högskoleingenjör i Energisystem. Energi- och klimatrådgivare sedan 2003. Bor på gård med solceller, kör elbil och är intresserad av odling, mat, friskvård och natur.

Jessica på Energicentrum

Jessica

Rådgivare / Byggingenjör

Högskoleingenjör i Byggnadsteknik. Energi- och klimatrådgivare sedan 2011 med några års uppehåll för andra äventyr. Erfarenhet av bygglovsprocess och arbete som besiktningstekniker. Bor på landet, har solceller och kör elbil.

Tomas

Rådgivare

Energiingenjörsstuderande vid yrkeshögskolan TUC, färdigutbildad Juni 2023. Gör just nu sin praktik på energicentrum, vilket senare övergår till ett vikariat. Bor i villa, kör elbil och är intresserad av brädspel, basket och att grilla oavsett väderlek.

Emmy på Energicentrum

(Emmy)

Rådgivare – Just nu föräldraledig

Civilingenjör i Energisystem. Energi- och klimatrådgivare sedan 2019. Har tidigare jobbat med forskning om miljöpåverkan av biogas. Bor på landet, kör elbil och är intresserad av natur och friluftsliv och hantverk.