You are currently viewing Webbinarium: Solceller för företag och industri

Webbinarium: Solceller för företag och industri

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Event

Gör en lönsam investering för ditt företag och kom igång med solceller! Solens energi är gratis och teknikens framfart har gjort att det nu går att installera stor effekt till litet pris.

Första torsdagen i mars bjuder vi in till ett kostnadsfritt webbinarium om solceller för företag tillsammans med solcellsexperten Lars Andrén. Det vill ni inte missa!

Tyvärr kan vi inte ses fysiskt och bjuda på marsipantårta, däremot bjuder vi på kunskap, inspiration och tips som hjälper er på vägen till att investera i solceller.

Gratis webbinarium om solceller för företag och industri

Var? Digitalt. Länk skickas ut till de anmälda.

När? 4 mars. Klockan 9-10.      

Tyvärr har webbinariumet redan varit. Vill du se det i efterhand kan du göra det via den här länken.

Solcellsexperten informerar och ger tips på vägen

Lars Andrén kommer att berätta om möjligheterna med solel för industri och kommersiella fastigheter, uppdatera oss kring det senaste och ge er förutsättningarna för att komma igång med solceller.

Bland annat kommer vi diskutera några av de högaktuella frågeställningarna:

  • Är det lönsamt med solceller även utan bidrag?
  • Kan mitt företag bli självförsörjande på energi?

Lars Andrén – Sveriges med anlitade energiföreläsare

Med sina 30 års erfarenhet är Lars Sveriges mest anlitade energiföreläsare. Förutom att ha gett ut två böcker, Solenergiboken och Passiv hus, har han deltagit i Vi i villas expertpanel och varit ordförande i branschorganisationen Svensk solenergi i 20 års tid. Han kommer dela med sig av sin gedigna kunskap till er och visa på exempel från verkligheten.

Läs mer om Lars Andrén på hans hemsida www.drivkraft.nu.

Efteråt finns möjligheten att ställa frågor till Lars och boka kostnadsfri rådgivning med oss på Energicentrum för att få stöd och råd hela vägen fram till färdig anläggning.