You are currently viewing Digital lunchföreläsning – Portionen under tian

Digital lunchföreläsning – Portionen under tian

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Event

Tillsammans med den kommunala konsumentrådgivningen bjuder vi in till en inspirerande lunchföreläsning med Hanna Olvenmark som står bakom succén Portionen under tian.

När? 15 april. 12:00-13:00

Var? Digitalt via Zoom. Länk skickas ut till de anmälda.

Kostnad? Gratis!

Anmäl dig här

Föreläsare: Hanna Olvenmark – Portionen under tian

Leende kvinna framför en vägg täckt av växter. Bilden föreställer Hanna Olvenmark.
Hanna Olvenmark. Foto: Johanna Jonsson

Hanna Olvenmark är dietist och kallar sig själv för en hängiven snåljåp. På sitt Instagramkonto Portionenundertian sprider hon sin matfilosofi om cheap mat för plånbok och planet till 172 000 följare. Förutom sin hemsida undertian.com har hon gett ut tre kokböcker!

Under en timme kommer Hanna visa att hållbar mat varken behöver vara svårt, tråkigt eller krångligt. Du kommer få med dig konkreta tips och verktyg till hur du kan äta och leva mer cheap.

Och, såklart, kommer du dessutom får massvis av inspiration för att laga mer grön, billig och god mat!

Hanna Olvensmarks böcker

Förutom sitt framgångsrika Instagramkonto och välbesökta hemsida har Hanna även gett ut tre böcker med olika teman.

Portionen under tian

Bokomslag för boken Portionen under tian

Hannas första bok bär samma namn som hennes varumärke och matfilosofi. I boken Portionen under tian samlas över 50 recept med guider, tips och trix. Det är den ultimata “kom-igång-boken” för dig som vill börja äta bättre mat för dig, för planeten och för plånboken. Bland annat får du lära dig hur du kan planera och skriva inköpslistor, hur du kokar baljväxter och hur du gör Hannas kalljästa frallor.

300-kronors veckorna

Bokomslag för boken 300-kronors veckorna av Portionen under tian

Bok nummer två handlar om att äta i säsong, ett enkelt sätt att få i sig mer näringsrik mat till ett lägre pris. I formatet 300-kronors veckorna presenterar Hanna en veckomeny för årets alla månader. Varje veckomatsedel innehåller recept, inköpslistor och smidiga tips för när du ska blötlägga baljväxter och vilken mat som lämpar sig bäst till matlådan.

Äta ute

Bokomslag för boken Äta ute med Portionen under tian

Den som följer Hanna på Instagram har kunnat följa med henne ut i naturen och sett hur hon njutit av utefrukostar, lunch från stormköket och glass i mattermos. Till slut samlade hon alla sina recept och tips och trix för en måltid ute i det gröna i den nyutgivna boken Äta ute. Tajmingen kunde inte varit bättre! 2020 blev stormköket årets julklapp och att umgås utomhus har aldrig fallit mer naturligt än nu. Och visst är man trött på korv med bröd vid det här laget?

Varmt välkomna att delta vid lunchföreläsningen med Hanna den 15 april, 12:00. Anmäl dig här.

Har du några frågor hittar du våra kontaktuppgifter här.